Ett förevigat minne med min lilla älskling

Jag har troligtvis inte skrivit det här på bloggen eftersom jag tycker att det är lite för privat, men jag har faktiskt blivit mamma. Något som har förändrat mitt liv på så många sätt. Till det bättre. Jag förstår nu vad alla menar med att livet börjar efter att man fått barn!

Vackra bilder från professionell fotograf

För att föreviga detta fantastiska ögonblick medan min lilla ögonsten fortfarande är liten, bestämde jag och min man oss för att ta hjälp av en professionell barnfotograf i Stockholm.

Det hela började efter att jag såg en bild på Instagram, vilken föreställde ett mycket litet barn som var fotograferat i den allra sötaste av miljöer. Då tänkte jag direkt att ”ett sådant här foto vill jag också ta när vår lilla älskling är född”.

Min man höll såklart med om att vi skulle föreviga detta fantastiska ögonblick. Dels för vår skull, men också för vår dotters skull. Personligen har jag inte så många bilder från min barndom och jag har alltid tyckt att det har varit så tråkigt. Därför vill jag ge henne möjligheten att ha dessa vackra bilder senare i livet!

Jag måste däremot erkänna att jag var lite nervös inför fotograferingen, undrade ifall allt skulle gå bra. När vi väl kom till fotostudion, som låg i Sundbyberg, släppte allt detta. Jessica som skulle ta fotona var så trevlig, jordnära och professionell i allt hon gjorde, vilket verkligen gjorde allt så mycket lättare.

Nu står dem här hemma – de vackra fotona som ständigt påminner mig och min man om hur lyckligt lottade vi är. Det finns ingen vackrare inredningsdetalj än personliga familjefoton. De ger verkligen karaktär till hemmet, och gör att det verkligen känns som ett hem.

Tursamt nog är julen bara runt hörnet och vi hade därför tänkt ge våra släktingar ett exemplar av de fantastiska bilderna. En av de finaste presenterna som jag kan tänka mig att ge bort!

Har du själv inte ”inrett” ditt hem med personliga familjefoton så kan jag varmt rekommendera det. Som tidigare nämnts så finns det inget vackrare att inreda ditt hem med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + ett =