Golvslipning

Golvslipningen – steg för steg

Golvslipning är ett modernt alternativ till att riva golvet och lägga nytt. Tack vare teknikens under behöver du inte kosta på dig en helt ny golvläggning. En härlig dag för sparsamheten!

Besiktning och genomgång av golvmaterialet. Hur slitet är det? Vilken slipkraft kommer att behövas? Vad är den bästa lösningen för just det här golvmaterialet? Det här är första steget till ett vackert golv.

Diskussionerna med kunden avgör de formella bitarna kring förutsättningarna. Vad vill kunden ha? Hur lång tid kommer arbetet ta, och vad kommer det att kosta? Det här är viktiga frågor som aldrig får utelämnas. Här presenteras även certifikat och eventuella referenser.

Nu är det dags att påbörja golvslipningen. Beroende på hur slitet det är och vilket material det handlar om kommer slipningen att anpassar i kraft och antal omgångar. Golvslipmaskinen ser till att det blir helt dammfritt innan nästa steg påbörjas.

Behandlingen gäller främst trägolv. Här lägger man ett grundlager av olja som sedan förstärks med ytterligare behandlingar för att lyfta fram golvets vackraste lyster. I vissa fall kan golvet pigmenteras för att skapa en finare nyans i förhållande till möbler och tapeter. Behöver du slipa dina golv? Läs mer här. Den här Stockholmsbaserade firman fixar dina golv på nolltid och gör golvslipningen till en fröjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =